Bir kedi ve köpek sahibi olmak, onunla hoşça vakit geçirmek, duygusal ve fiziksel iletişimde olmak harika bir duygudur. Ancak bununla birlikte bir canlıya sahip olmak, onun diğer ihtiyaçları yanında sağlık yönüyle de  tüm sorumluluğunu üstlenmenizi gerektirir.

Kedi ve köpek sahibiyseniz üzerinize düşen en büyük sorumluluğunuz;  onların her zaman hastalanabileceğini bilmeniz, evladınızla ilgili olağan durumlar dışındaki gelişmeleri dikkatli bir gözlemci olarak takip etmeniz, rutin dışındaki davranışları fark etmeniz ve yolunda gitmediğini düşündüğünüz hallerde ise derhal veteriner hekiminize durumu bildirmenizdir.

Kedi ve Köpekler sık sık burunla ilgili hastalıklarla karşı karşıya kalırlar. Petland Veteriner Kliniği Veteriner Hekimleri, kediniz ve köpeğimizin burun ve burun boşluğu hastalıkları konusunda teşhis ve tedavi hizmeti sunmaktadır.

Hasta sahipleri, çoğu kez kedisinin veya köpeğinin hasta olup olmadığını anlamak için burnuna bakar. Serin ve ıslak bir burnun genel olarak sağlıklı bir hayvanın işareti olduğuna inanılır. Ancak bu bir dereceye kadar doğru olsa da durum her zaman böyle olmayabilir. Bu nedenle, eğer kediniz veya köpeğiniz,  çok sık ve arka arkaya hapşırıyor ve bu hapşırma sürekli olarak yaşanıyorsa, homurdanıyor, sürekli burun akıntısı yaşıyor, akıntının şekli iltihabi ise ve kütü kokuyorsa, burnunu olağanın dışında yerlere sürtüyor, dokunulduğunda  ağrı belirtileri veriyorsa, burunda kanama varsa, burun ve baş bölgesine bir travma almışsa, burun ülserasyonu veya burun delikleri çevresinde pigment kaybı, boğulma spazmı veya nefes almada zorluk varsa, burnun sağ ve sol lopu birbiriyle orantısızsa, bir anomali varsa, burun nasırlaşırsa,  zaman geçirmeden  veteriner hekiminizle irtibat kurun.

Bu şikâyetlerle Petland Veteriner Kliniğine başvurduğunuzda Veteriner Hekimlerimiz, kapsamlı bir muayene yapacak, alınan anemnez bilgileriyle birlikte, muayene  sonuçlarını karşılaştıracak, gerekirse ileri tanı yöntemlerine başvuracak, sorunun ve hastalığın nedenini teşhis ederek tedaviye başlayacaktır.

Evcil hayvanınızın burun sorunları yaşadığından endişeleniyorsanız sorularınızı iletmek ve randevu almak için 0 312 911 1 911 nolu telefonla irtibat kurunuz.

veteriner batıkent,ankara,hayvan hastane,veteriner klinik,en iyi veteriner, batıkent veteriner,köpek,kedi,kuş,kardelen,kısırlaştırma,aşılama,acil, veteriner,en ucuz veteriner,hekim,kısırlaştırma,kuduz,aşılama,hastalık,sokak